Stucen

Spachtelputz: is een kunsthars gebonden sierpleister geschikt voor wanden en plafonds. In de spachtelputz zijn kleine steenkorrels verwerkt die ervoor zorgen dat er een korrelstructuur achterblijft.

Sausklaar: is een zeer afgewerkte gestucte ondergrond, die vrij is van oneffenheden. Doordat de ondergrond mooi egaal is, kan er gesausd worden wanneer het gestucte oppervlak droog is.

Behangklaar: is geschikt om behangen te worden of om sierpleister overheen te stucen. Een behangklare muur is niet geschikt om overheen te schilderen, dit komt omdat de muur niet egaal genoeg is waardoor de verf niet goed hecht.

Raapwerk: is het herstellen van scheve of heel erg beschadigde muren en/of plafonds.

Pleisterwerk: kleine beschadigingen of het glad maken van de muren of het plafond kan hersteld worden met pleisterwerk.

Gaasband: bij scheuren in de muur of plafond wordt er gaasband gebruikt om te verkomen dat de scheuren terugkomen in het stucwerk

Wij verrichten stucwerkzaamheden binnen en buiten voor nieuwbouw, bestaande woningen, bedrijfspanden, renovatie en restauratie.

Heeft u interesse dan komen we graag bij u langs om de opdracht te bekijken en te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte op. Contact